Абитуриентите-отличници получиха плакети от общинското ръководство /СНИМКИ/

Красиви плакети връчиха на 93-мата абитуриенти-отличници от випуск 2017 кметът Владимир Георгиев и председателят на Общинския съвет Силвия Стойчева на тържествена церемония по-рано днес в Художествената галерия „Проф. Васил Захариев”.
Направи впечатление и новата оригинална форма на сувенирите. Уважението си към отличилите се младежи засвидетелстваха и зам.-кметовете Люба Кленова, Сия Шехтанова и Васил Сайменов, гл. експерт „Образование” и гл. експерт „Култура” в Общината Жулияна Костова и Пепа Георгиева. Родители, учители, съученици и приятели на отличниците също бяха с тях в тези паметни мигове.
„Надявам се никога да не забравите родното си място”, обърна се към зрелостниците водещата Веска Тодорова. Тя пожела на родителите децата да продължат да им дават поводи за гордост и занапред.
Стилно облечените млади хора пък не щадяха усмивките и радостните си емоции. Стотици снимки увековечиха завинаги празничната вечер.

Делян Василев

Повече снимки може да видите тук: https://www.facebook.com/pg/VestnikPriatel/photos/?tab=album&album_id=1706010826095526

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*