Ангелчетата от школата по балет на Ралица Стоянова сътвориха спектакъл по „Снежната кралица” /СНИМКИ/

В нежен апотеоз на приятелството и любовта се превърна коледната изява на 18 декември на школата по танцово изкуство към читалище-паметник „Отец Паисий”. Ангелчета от няколко възрастови групи излязоха на сцената и разиграха своеобразен мюзикъл по вдъхновяващата история от детската приказка „Снежната кралица” на Ханс Кристиан Андерсен.
Ръководителката Ралица Стоянова пък се показа в светлината не само на отличен хореограф и педагог, но и на умел режисьор. Тя е успяла да моделира сякаш неподвластните на съвети малчугани и е вплела техния ентусиазъм с концентрацията и уменията на по-големите си възпитаници, за да станат зрителите свидетели на истинска танцова приказка.


В отделните етапи на представлението публиката се наслади на танц на снежинките и танц на лебедите, испански, арабски, руски, китайски танци и пр., и пр. Допълнена и с подходящи светлинни и звукови ефекти, играта на децата съвсем сполучливо бе сравнена със спектакъл.
Щастливата развръзка също бе поучителна за подрастващите. Герда /Анджелина Ранчова/ не се спря пред нищо и никого и най-сетне успя да развали магията на Кай, в чиято роля много успешно се превъплъти Дария Митрева. Така те разочароваха жестоката Снежна кралица /Магдалина Соколова/ и доброто отново надделя над злото.


Ралица Стоянова определи представянето на младите артисти като най-добрия подарък за нея. Те пък я затрупаха в края с красиви букети, подаръци и много по детски чиста любов.
Вълнуваща изненада за малчуганите бе и появата на самия Дядо Коледа, който им раздаде подаръци и остана да се снима с тях.

Делян Василев

Повече снимки може да видите ТУК

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*