Готвят за откриване пристройката на НУ „Д-р Петър Берон”

Снимка: архив

В навечерието на новата учебна година се прави всичко възможно за довършване на триетажната пристройка на НУ „Д-р Петър Берон“ и за пускането й в експлоатация на 15 септември. Строителният обект бе инспектиран на 10 септември от кмета Владимир Георгиев. Предстои да се довърши благоустрояването пред входа на новата сграда и да се положи асфалт.
В другото начално училище в града ни – „Станислав Доспевски”, са ремонтирани електрическата инсталация, помещението за хранене и няколко класни стаи.
В ОУ „Христо Максимов“ са обновени входът и фоайето, боядисани са класни стаи, оформена е централната пътека. Предстои обзавеждането на втори компютърен кабинет в ОУ „Митрополит Авксентий Велешки“, където за тази цел вече е пригодена подходяща стая. Частични ремонти са извършени и в ОУ „Св. св. Кирил и Методий”, СОУ „Отец Паисий” и Професионалната гимназия по туризъм. В ПГ „Константин Фотинов” пък предстои да се ремонтират тоалетните.
Както е известно, поради обжалване на процедурата за изпълнител тази година няма да може да бъде осъществен подготвеният проект за основен ремонт на ОПУ „Неофит Рилски”.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*