Зимни спортове, Новини, Спорт

Делян Василев завърши на четвърто място на държавното първенство по ски за журналисти

Нашият колега Делян Василев се класира на четвърто място в гигантския слалом на държавното първенство по ски за журналисти, състояло се на 6 април на писта „Ястребец 3” в Боровец. В първото си състезание по ски той направи колеблив първи манш, но на втория подобри значително техниката си и свали над 3 секунди от своето време, като малко му остана да застигне бронзовия медалист Иво Цукев от в. „Телеграф”. Втори завърши Георги Колев, също от „Телеграф”, а надпреварата спечели Илия Тошев от телевизия „Българе”.
Най-добро време от всички участници в различните възрастови групи даде победителят при мъжете от 45 до 55 г. Юлиян Стоянов от в. „Лична драма”. Първенец при ветераните пък стана Борислав Стефанов от в. „България днес”.
Миляна Велева от „Канал 3” триумфира с отлично време при жените. Весела Владкова от БНР спечели надпреварата при дамите от 45 до 55 г., а Веселина Маринова триумфира в категория над 55 г.
Заелите призовите места в отделните групи заслужиха от спортни магазини SLS-Rossignol медали и предметни награди, връчени им от главния секретар на ски клуба на журналистите Пламен Вълков и от изпълнителните директори на „Бороспорт” Василия Константинова и Георги Кочов.
Впоследствие 25-те участници в надпреварата се събраха на стилен коктейл в лобито на хотел „Рила”.

Leave a Reply