Дубъл за „Джийзъсите” от турнира по мини футбол

Отборът на “Джийзъсите”

Отборът на „Джийзъсите” спечели за втора поредна година титлата от турнира по мини футбол, организиран по случай Празника на Самоков в петък, събота и неделя на двата терена /стария и новия/ на комплекса в двора на Спортното училище.
След като през миналата година се наложиха срещу „Резервна гума” с 3:0, сега „Джийзъсите” отново показаха завидна концентрация в последния мач от турнира и победиха с 4:1 „Резервите”. Трети остана съставът на „Аспарух”, победил драматично след изпълнения на дузпи… „Извратените”.
Наградите на отличилите се тимове – купи, топки, фланелки и бира /от спонсора „Ариана”/ бяха връчени от кмета Владимир Георгиев и председателя на Общинския съвет Силвия Стойчева. Голямата награда пък се оказа прелюбопитна – печено прасенце. Очаква се „Джийзъсите” да споделят вкусната софра със свои колеги от турнира през идните дни в ресторант „Шатрата”.
В надпреварата се включиха 14 отбора, включително от София и Сапарева баня. МФК „Булгари” от столицата спечели категорично в своята група, но на четвъртфиналите отпадна от „Аспарух”. Сапаревобанци приключиха с участието си в предварителните групи.
Съдии на срещите бяха Ангел Янакиев, Даниел Димитров и Милчо Шуманов.
Мачовете на новоизграденото второ игрище в комплекса бяха дебютни за него. Поставената настилка е от най-ново поколение и, по думите на стопанина на комплекса Георги Георгиев, отговаря на всички изисквания на ФИФА и УЕФА. Предстои и монтирането на осветителни тела край терена.
Г. Георгиев заяви за „Приятел”, че за септември се предвижда организирането на голям турнир по мини футбол под егидата на „Ариана”.
В сряда, на 20 август, на корта в съседство от 10 ч. пък ще започне т. нар. тенис фест.
„Джийзъсите”: Ангел Джоргов, Борислав Трилев, Васил Вардаров, Димитър Аличков, Димитър Тосков, Емил Гавазов, Йордан Николов, Пламен Субев.
„Резервите”: Ангел Спасов, Антон Шаклев, Асен Анев, Георги Георгиев, Димитър Антонов, Иво Иванов, Йордан Петков.
„Аспарух”: Александър Стамболийски, Борислав Банков, Васил Драганов, Владимир Валявичарски, Георги Станков, Крум Попов, Николай Ганджулов.

Делян Василев

Отборът на “Резервите”
Отборът на “Аспарух”

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*