Крими, Новини

Крими

Следобед на 3 април в полицията се получил сигнал от Филиала за спешна помощ за прието за лечение 5-годишно момче с открита рана от оловна сачма в горната част на главата. По първоначални данни е установено, че детето е пострадало вследствие на произведен изстрел от 18-годишен при игра с пневматична пушка. Пострадалото момче е транспортирано за лечение без опасност за живота. Разпитани са свидетели. 18-годишният младеж е задържан за срок до 24 часа. Пушката е иззета. Образувано е досъдебно производство. Разследването продължава.

x x x

Разкрити са извършители на кражби. Разследването започнало след сигнал за открадната кобила от полето близо до Драгушиново. Полицейските служители установили, че престъпното посегателство е дело на двама криминално проявени самоковци – на 27 и на 37 г. Двамата мъже са привлечени като обвиняеми.
Разкрит е още един извършител на кражба. Съгражданин съобщил, че от входа на блок в кв. „Самоково” е откраднат велосипеда му. Служителите на реда разкрили, че посегателството е извършено от 29-годишен криминално проявен мъж. Той предал доброволно колелото и то било върнато на собственика. Материалите по случая са докладвани в Районната прокуратура.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*