Летният сезон в Боровец стартира на 17 юни

В събота, на 17 юни, започва летният сезон в Боровец. Всеки закупил дневна лифт карта този ден, ще кара безплатно в неделя, уточниха от „Бороспорт”.
Трима щастливци, закупили дневни карти в събота или неделя, ще спечелят сезонни карти за цялото лято. Повече информация за условията на тази томбола може да се намери на сайта на Боровец.
Забавни приключения очакват и най-малките посетители в детския кът „Бороландия”. Въженият град пък предлага много предизвикателства и на малки, и на големи.
Варианти за активна атрактивна почивка в планината са и пешеходните турове до най-красивите места в Рила, каякът на яз. “Искър”, посещението на едноименното ловно стопанство, конната езда, пейнтболът, стрелбата с лък и пушка, волейболът, тенисът на корт. Любителите на екстремни преживявания пък ще могат да погледнат планината от птичи поглед чрез тандемните полети с парапланер.
От 30 юни до 2 юли ще се състои традиционният фестивал “Магията на Рила”, а през август емоции ще предложи звездният фест „БороРок”.
Най-бързите спускачи в планинското колоездене ще премерят сили в държавния личен и отборен шампионат през юли, а през септември ще видим най-талантливите карачи за поредното зрелищно спускане за Borovets Open Cup – част от българските Даунхил серии. Несъмнено интерес ще предизвикат и планинските бягания за купа „Бороспорт”, Rila Run и Adventure Sky Run.
Промоционални пакети в хотелите с включена лифт карта очакват всички байкъри на цена от 63 лв. на човек, а специално за откриването на сезона този уикенд цените започват от 43 лв. За любителите на добрата почивка са пакетите All Inclusive, започващи от 72 лв., има и предложения “Златна възраст” от 54 лв. на човек.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*