Лъчезарната Николина Георгиева показва красиви бижута в библиотеката

Традиционната коледна изложба-базар на бижута-уникати, изработени от Николина Георгиева – даровит млад самоковски творец, отново дава необикновени идеи и възможности за подаръци в предколедните дни. В няколко витрини на Общинската библиотека „Паисий Хилендарски” авторката показва обеци, гривни и колиета в различни стилове, ръчно изработени от полускъпоценни камъни, дърво, керамика, мъниста и пр.
Близо 150 уникални украшения за тялото, които са и радост за окото, сътворени с любов и добри помисли, очакват своите притежатели. За първи път в тази своя седма самостоятелна изложба в Самоков Николина представя и отделен щанд с бижута за представителите на силния пол. Цените на изящните изделия са, както се казва, народни – от 4 до 22 лв. При покупки над 20 лв. пък ви очакват и красиво опаковани подаръци.
Изложбата бе открита в началото на тази седмица в отсъствието на авторката, която живее в Германия. Изглежда, както върви алъш-веришът в първите дни на красивото изложение, докато Георгиева се прибере за празниците, ще завари полупразни витрините на любезните домакини. „Оцелелите” бижута-уникати ще останат в библиотеката до 28 декември.

Делян Василев

 

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*