Музикално-танцов спектакъл „Пеперудена магия” представиха балерините на Ралица Стоянова

Малките балеринки от школата на Ралица Стоянова към читалище-паметник „Отец Паисий” представиха на 14 март в репетиционната си зала музикално-танцовия спектакъл „Пеперудена магия”.
За да видят какво правят техните наследници в часовете по танцово изкуство, залата изпълниха родители, баби и дядовци, роднини и приятели на малчуганите. Те се насладиха в неофициална обстановка на неподправените детски емоции, на вълнението им от играта пред публика, на заучените нови реплики и движения. На сцената пред тях сякаш оживяха малки гъсенички, които срещнаха по пътя си пременени в специални екипчета калинки, бръмбари, пчелички, светулки и щурци, преди да заблестят като истински пеперудки. И всичко това ставаше на фона на подходящи детски песнички.
Кака Рали пък вещо и с много любов ръководеше цялото тържество. Тя сподели в края, че децата наистина много са се старали по време на репетициите за тази празнична вечер. Те очакват с нетърпение и годишната продукция на школата в края на май.
Впечатлени не само от гъвкавите движения на балеринките, но и от техните артистични способности, някои от присъстващите дори си помислиха, че пред тях играят участници в две школи – по балет и по актьорско майсторство.

Делян Василев

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*