Радваме се на успехите на „Самел-90“; благодарим, че не ни забравяте!

Често ни се случва да споделим радост или болка с близък човек. И вървейки по пътя, срещаме колегата, с когото сме работили заедно дълги години. С радост си спомняме за нашето голямо семейство – Радиозавода, прераснал в АД „Самел-90”, където преживяхме от младежките си години до пенсиониране. Водеща в отношенията ни беше любовта между нас – дълго търпелива, милосърдна, любовта не завижда и зло не мисли.
Благодарим на изпълнителния директор инж. Петър Георгиев и на неговия екип, че продължават умело да ръководят колектива за постигане на успехи в научно-техническия прогрес, за да бъде „Самел-90” пример за подражание не само в община Самоков, а и в цяла България.
Благодарим, че не ни забравяте на големите християнски празници, а получените парични суми стоплят сърцата ни.
Христос воскресе, скъпи ръководители и колеги – бивши и настоящи!

От признателните пенсионери

Можете да харесате

1 Comment

Add yours
  1. 1
    Самоков

    Самел и Пешко да не пипат водата от Искъра, той не е на баща му. Девет месеца в годината отбива почти цялата вода от Искъра за своите рибарници и оранжерии, от къде на къде. До 10% от водата може да се взема, нито грам повече.И не стига това, ами не я връща в Искъра, а я препраща чак в Палакария и коритото на Искъра от Пашеница почти до язовира -9 месеца е почти без вода. Повече да не пипа грам вода, защото ще искаме разваляне на приватизационния договор за Самел.Крадци с крадците! Крайно време е да се омита!

+ Leave a Comment

*