Ралица Кашинова: „Фитнесът и спортът не са само медали, а преди всичко здраве”

Абсолютната републиканска шампионка по културизъм в категория „Бикини фитнес” Ралица Кашинова гостува на клуб „Събеседник по желание” в Младежкия дом навръх Международния ден на жената и по случай 7-годишнината на клуба.
Ралица спортува от малка, а специално с фитнес се занимава от 7-8 години. А защо точно културизъм? „Не открих себе си другаде. В началото започнах като абсолютен любител. За първи път участвах в състезание на 22 години. Станах седма, после трета, а накрая и първа”, сподели Ралица пред водещата Ева Кичева и пред присъстващите в залата.
Кашинова разкри и формулата на успеха – целогодишни тренировки и спазване на хранителен режим, като е важно да се дават нужните на организма витамини и магнезий. „Когато човек иска да успява, почивката липсва”, възкликна Кашинова.
Любимката й в културизма е многократната шампионка Биляна Йотовска. А за може би най-женствената и красива категория в културизма – „Бикини фитнес”, в която се състезава самата тя, Ралица изтъкна, че освен формите на тялото, другите важни елементи са боядисаното тяло, яркият бански, прическата, гримът, та дори и маникюрът на момичетата.
„Много е важна за мен подкрепата на моето семейство, в това число и на моя приятел, който присъства на всяко състезание”, разказа русото изкушение. Тя обаче е категорична, че във фитнеса и спорта не са важни само медалите и постиженията, а преди всичко здравето. „Е, все пак победата е най-сладка”, с усмивка заключи Рали. „Пътят е труден, но не и невъзможен. Много е важна и психическата настройка”, завърши младата дама.
На срещата се изявиха зумба групата на Яна Василева, метъл групата към Младежкия дом Molded с китаристи Александър Алексовски, Асен Додов и Кристиян Юлавски и барабанистът Петьо Методиев. Пламен Димитров рецитира стихове, а ди джей Христо Дудин се погрижи за музикалното оформление.

Яна Василева

 

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*