“Рилски спортист” разгроми “Перун” /Кресна/ в първия си мач за 2020 година

Снимка: архив

„Рилски спортист” разгроми с класическото 3:0 гостите от „Перун” /Кресна/ и регистрира втората си и най-изразителна победа от началото на сезона в Югозападната Трета лига. Двубоят бе от първия пролетен или общо 18-и кръг в дивизията и се състоя на 26 февруари, сряда, а не както бе предвидено – четири дни по-рано, когато теренът в града ни бе още заснежен.
Самоковци показаха коренно различно лице в сравнение с края на 2019 г. и се поздравиха с жизнено важен успех. Головете бяха дело на нападателното трио Марио Йорданов, Йордан Тодоров и Октай Юсеин, който ознаменува по най-добрия начин дебюта си за самоковския тим след като през зимата дойде под наем от „Локомотив” /Пд/. Нашите момчета можеха да запишат и по-изразителен успех, но на два пъти гредите спряха Ивайло Захариев-Пиф и младия талант Георги Даганов. Гостите също имаха своите положения през първите 45 минути, но не успяха да се възползват от тях.
Благодарение на победата възпитаниците на треньора Петър Аджов имат вече 11 точки в актива си, като се намират на 3 т. зад последния отбор над спасителната линия – „Пирин” /Разлог/.
В следващия кръг „Рилски” гостува на 29 февруари, събота, от 14 ч. на друг закъсал състав – „Чавдар” /Етрополе/.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*