Хитовата певица и актриса Ева гостува в Самоков, записа песен с наша зумба група

Талантливата певица, актриса и модел Ева гостува с емблематичните си шарени плитки в Самоков на 10 март по повод най-голямото си фен турне и представянето на дебютния си музикален албум EVA. Отрано деца и младежи бяха изпълнили „Хъб-а” в центъра, а при появата на своята любимка започнаха да скандират името й. Винаги усмихнатата изпълнителка обърна внимание на всеки.
Развълнуваните млади хора побързаха да си закупят албума, в който са включени всички песни и текстове към тях, инструментали на любимите хитове на младото поколение, както и книжка с новата фотосесия на Ева. Желаещите получиха автограф, не бе пропусната и възможността за снимки с гостенката.
„Правя това турне с цел да зарадвам всички мили хора, които радват мен ежедневно! Екипът ни има за цел да възпитава младото поколение на уважение, любов и подкрепа към българската музика и нейните прекрасни изпълнители. Всеки ден давам напътствия по интернет на почитателие ми как да бъдат позитивни и да живеят по-добре. Сега най-сетне ще мога да се видя с тях на живо и наистина много се вълнувам”, сподели Ева.
Изпълнителката на хитовете „Дали”, „И ме няма” и „Бумеранг” използва случая да запише и видеоклип на една от най-харесваните си песни – „Две в едно”, с момичетата от зумба групата на Яна Василева. Сцена на развихрилия се младежки ентусиазъм стана теренът при големите и шарени букви SAMOKOV в горния край на Туристическата градина. Участничка в групата – Юлина Руменова /на снимката/ бе отговорник за гостуването на Ева в града ни.
В същия ден хитовата изпълнителка и главна героиня в интернет сериала „Кифла” посети още Велинград, Разлог, Банско, Гоце Делчев. Общо в обиколката си из страната младата изпълнителка е включила над 100 населени места. Турнето е започнало на 14 февруари в София, а срещите на творческата натура с нейните фенове във връзка с представянето на албума й ще продължат до 14 април.

Делян Василев

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*