Баскетболистите с първа тренировка, 4 са новите имена

Снимка: Ивайло Андреев, www.rilskibasket.com

С 10 играчи започна подготовка за новия сезон баскетболният “Рилски спортист”. Новият треньор Людмил Хаджисотиров изведе възпитаниците си за първо занимание в “Арена Самоков” на 8 август под бурните аплодисменти на най-верните привърженици на отбора. Младият специалист наблегна на физическите упражнения, като ясно показа, че ще държи много на този елемент от играта.
На присъстващите в залата направи впечатление, че в първото занимание на отбора се включи и доскорошният състезател на “Черно море” Денислав Вутев. Гигантът засега само ще тренира в Самоков, а ако се разбере с ръководството, ще подпише и договор.
Иначе очаквано на сбора се появиха новите попълнения Ненад Делич, Душан Цветкович, Джеръл Симънс и Еван Бруинсма. Карето се постара и определено се понрави на треньорския щаб и запалянковците. Останалите бяха познати лица – капитанът Йордан Бозов, Златин Георгиев, Дарин Иванов, Адриян Секулов, Любомир Киров. На по-късен етап към тима ще се присъедини и Николай Стоянов, който води подготовка с националната гарнитура.
Феновете видяха за първи път и помощника на Хаджисотиров – Галин Стоянов. Известният с прякора си Патрик бивш баскетболист ще е много важна част от щаба на Удо през новия сезон.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*