Без Пътников и Райчев срещу „Места”

Росен Пътников

Първа победа от 35 дни насам ще гони ФК „Рилски спортист” при домакинството си на „Места” в неделя, на 14 октомври. Двубоят с тима от Хаджидимово започва от 16 ч. на ст. „Искър”. Във временното класиране на Югозападната „В” група самоковци са 13-и с 4 точки, докато съперникът им заема призовата 7-а позиция с актив от 13 пункта.
За последно тимът ни грабна 3-те точки навръх 9 септември – в двубоя с опашкаря „Миньор” /БД/. От тогава нашите момчета наредиха 4 загуби – от „Витоша” /ДД/, „Велбъжд” /Кн/, „Витоша” /Бистрица/ и „Сливнишки герой”.
Това са най-тежките мигове за клуба ни, откакто получи новата регистрация през лятото на 2010 г. Лошото финансово положение се отразява на играта и самочувствието на играчи и треньори, които вадят пари от джоба си, за да покриват разходите при гостуванията на отбора.
За сблъсъка с „Места” старшията Петър Аджов няма да може да разчита на защитниците Росен Пътников и Ивайло Райчев, които не успяха да се възстановят от контузии. Халфът Янко Ангелов обаче е готов за игра и ще попадне в групата за мача.
Надеждите на цялата футболна общественост в града ни са „Рилецо” все пак да стигне до победата и да увеличи точковия си актив преди тежкото гостуване на „Пирин” /Бл/ следващата неделя.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*