Боровец предлага промоции и специални условия за деца и семейства

В разгара на ски сезона условията в Боровец са отлични, а хотелите предлагат специални намаления. Всички лифтове работят и 20 отворени писти с различно ниво на трудност очакват любителите на снежните спортове. За най-малките гости на курорта пък работят специализираният детски парк “Борокидс” и зоната за шейни в долната част на писта “Червено знаме”.
Разположен на метри от ски зоната, изцяло реновираният хотел “Рила” предлага комфортно настаняване с уникална гледка към пистите, СПА и вкусна, прясно приготвена храна.  За началото на февруари са валидни специалните предложения на хотела с включена лифт карта и 10 % отстъпка с безплатно настаняване за дете.
С разнообразието от лифт карти и намаления за деца, младежи и семейства, Боровец си остава отлично място за активна и здравословна почивка на чист въздух за цялото семейство. В помощ на туристите са опитни ски и сноуборд инструктори, както и целодневна детска градина.
Повече информация за условията за спортуване и отдих в курорта може да се получи на: www.rilaborovets.com, rila@rilaborovets.com, тел. 0750/32-658, www.borovets-bg.com, info@borovets-bg.com, тел. 0889 607 000.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*