Важни въпроси чакат отговор

Уважаеми ръководители на Самоков, имам няколко въпроса, които засягат обществото и затова моля да отговорите чрез вестника:
Първо, какво стана с паметната плоча на св. Симеон Самоковски, която бе поставена от тогавашното ръководство на града ни в началото на новия век в центъра, където се планираше да се издигне и нова църква?
Второ, чувства ли се някой виновен за разрушаването на Държавното рибовъдно стопанство в Самоков? То е първото рибовъдно стопанство в България, основано още през 1924 г. Стопанството произвеждаше в 8-те си филиала над 100 тона годишно пъстърва и шаран.
Трето, след преживян трагичен инцидент в Боровец си позволявам да попитам защо в този национален и международен курорт няма целогодишно здравен пункт и обещаната линейка за спешна помощ липсва?
Четвърто, защо на гробищен парк „Ридо” няма непрекъсната охрана? Сега паркът е обект за посегателства върху гробовете на близките ни хора – злосторници чупят снимки, вази, цветя, дори паметници.
Вероятно на някои от тези въпроси отговор трябва да дадат и други институции. Нека да отговорят, защото смятам, че тези въпроси са важни за много мои съграждани.

Лили Денчева

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*