Васко Василев ще изнесе концерт в „Арена Самоков” на 28 ноември

Васко Василев

Световноизвестният цигулар сподели, че концертът е поето обещание към всички жители на града отпреди две лета, когато той се изяви с кратка програма за празникa на Самоков. “Имам сантимент към този град и мисля, че това е взаимно”, изтъкна забележителният музикант.
Билети за концерта се продават в мрежата на „Ивентим” и в магазините на „Германос” и „Офис 1”.
По време на обиколката си из страната освен в Самоков Васко Василев ще изнесе концерти и в най-големите български градове – Варна, Пловдив и София.
Музика от филмите “Карибски пирати”, “Гладиатор”, “Любовна история”, “Отнесени от вихъра”, “Кръстникът”, “Модерни времена”, “Мисията невъзможна” е само част от репертоара в концертите на Васко Василев през ноември.
Още една изненада е планирана за сцената на зала 1 на НДК в София. Гост на концерта в столицата ще бъде изключителната оперна прима Светла Василева, за която това ще бъде дебют пред българска публика. Василева е сред най-големите родни имена в световните оперни театри. Приятелството им с Васко е същинската причина да намери пролука в програмата си, за да бъде гост-изпълнител на този концерт.
Междувременно виртуозът продължава да работи упорито върху развитието на кулинарните си умения и тази седмица ще демонстрира как приготвя любимото си меню – баница и кюфтета. Видеоклиповете са специален проект на Васко Василев и „Лидъл България” и могат да бъдат гледани в YouTube и Facebook.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*