Воин Войнов напусна „Рилски” в посока Пловдив, Аджов отново поема тима

Досегашният старши треньор на „Рилски спортист” Воин Войнов бе назначен за наставник на елитния „Локомотив” /Пловдив/. Размяната бе предизвикана от оставката на Едуард Ераносян, който оваканти поста след катастрофалната загуба с 0:5 от „Левски” в София преди десетина дни.
Не е тайна, че макар по документи шеф в „Рилски” да се води Димитър Джоргов, конците се дърпат от родения в Говедарци собственик на пловдивското „Локо” Христо Крушарски. Това е улеснило рокадата по оста Самоков – Пловдив. Друг фактор, който най-вероятно е натежал при избирането на легендата на „Левски” за треньор на „черно-белите”, е обстоятелството, че Войнов има треньорски лиценз за Първа лига.
„Рилски спортист” изигра 17 мача под ръководството на Воин Войнов след неговото назначение в клуба в началото на октомври. В тези двубои самоковци имат баланс от по 6 успеха и загуби и 5 равенства.
„Приятел” научи, че на кормилото на „Рилски” се завръща Петър Аджов, който бе начело на тима в началото на сезона, а след идването на Войнов стана негов помощник.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*