Всичко или нищо за футболистите срещу “Перун”

В пълен състав ще излезе в решителния мач с “Перун” /Кресна/ в неделя, на 26 май, от 18 ч. на ст. „Искър” отборът на “Рилски спортист”. Подопечните на Николай Вуков ще преследват задължителни 3 точки, тъй като по същото време прекият им конкурент за оцеляване “Септември” /Сф/ гостува на спасилия вече кожата състав на “Витоша” /Долна Диканя/.
За сблъсъка с кресненчани треньорският ни щаб ще може да разчита на опитните Росен Пътников и Иван Гемеджиев, които се възстановиха от контузии. На линия са и доказани бойци, като Иван Иванов, Никола Бойчев, Васил Киров, Георги Митров.
Есенният дуел между двата отбора донесе радост на “Рилски”. Тимът ни изненада приятно с хубав успех с 2:0 на 18 ноември м. г., което обаче остана единствената ни победа през сезона, постигната далеч от дома.
Както и да завършат срещите на “Р. спортист” и “Септември” в неделя, всичко ще се реши обаче в последния кръг на 2 юни, когато нашите момчета гостуват на столичани. Единствено 3-те точки ни гарантират оставане в трета дивизия и наесен.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*