Гимназията по туризъм събра 325 лв. за Калин Иванов

Продължава дарителската кампания в помощ на нашия съгражданин Калин Иванов. Както е известно, 16-годишния ученик бе диагностициран със злокачественото заболяване меланом на клепача по-рано през месеца след изследвания в специализирана варненска клиника. Историята на младежа трогна хиляди самоковци, които набързо поизпълниха кутиите за дарения за Калин, разположени от неговите съученици в много магазини, заведения, аптеки и др.
Въпреки че все още няма официална окончателна информация за цената на лечението в Германия, организаторите на широкомащабната кампания призовават собствениците на обектите, в които са оставени кутии, да преведат събраните средства по сметката на майката на Калин – Галина Иванова, в Пощенска банка, или най-късно до понеделник, 24 октомври, да ги оставят в ПТГ „Никола Вапцаров”.
Както вече съобщихме, кутии за дарения бяха поставени и във всички училища в Самоков. Първата отворена кутия в учебно заведения – в Професионалната гимназия по туризъм, показва обнадеждаващи резултати. Учениците, учителите и служителите в школото са събрали 324.40 лв., а сумата вече е предадена на сем. Иванови.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*