Ден на отворените врати в ЦДГ „Детелина”

Десетки родители и други гости посетиха ЦДГ „Детелина” в Деня на отворените врати на детското заведение – на 21 май. Те проследиха с интерес как работят учителите с децата им, как малчуганите се справят с учебния материал, видяха и прекрасната изложба, сътворена от детските ръчички.
Педагогическият съвет е решил да отбележи юбилейната 30-годишнина на детската градина с няколко изяви. „Решихме да има Ден на отворените врати, чрез който да засилим взаимодействието между родители, учители и деца, което е особено важно в днешното трудно време. С помощта на родители, деца, учители и целия персонал пък засадихме 20 фиданки в двора”, каза за „Приятел” директорката Илка Динева.
Юбилеят ще се чества на 29 май, петък, от 17 ч. в читалище-паметник „Отец Паисий”. Там ще присъстват всички деца от „Детелина”, включително от двата филиала – в Широки дол и Райово.
На 30 и 31 май от 16,30 ч. в Младежкия дом пък ще бъдат изпратени предучилищните групи за първи клас, като всички бъдещи първолаци ще получат удостоверения.
В ЦДГ „Детелина” към момента се обучават общо 206 деца, разпределени в 6 групи.

Васил Василев

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*