Една година клуб на пенсионера в IV квартал

„Чувстваме, че не сме излишни, а имаме какво да покажем и с какво да помогнем на младите поколения в града ни”, гордо заявиха членовете на пенсионерския клуб при III и IV квартал по време на общото празнично събрание за отчитане на едногодишната дейност на клуба в четвъртък, 14 юли.
Самият отчет бе даден от председателката Зорница Матина. Тя изтъкна, че организацията води активен живот и се включва дейно в изявите в Самоковско; редовно се организират екскурзии и чествания, които разнообразяват живота на възрастните хора. Всяка последна сряда на месеца пък се провеждат консултации по пенсионни въпроси с Лиляна Кенанова. За мащаба на ръководената от управителния съвет дейност говори красноречиво и фактът, че за годината са планирани цели 50 изяви!
З. Матина връчи благодарствени адреси на спомоществователите за „активното участие в оформянето, обзавеждането и утвърдяването на клуба през първата година от неговото създаване и за сериозния принос в организирането на мероприятия през 2015-2016 г.”
Елена Шехтанова от името на контролния орган пък запозна присъстващите с финансовия отчет. „С вашето присъствие и активно участие в делата на клуба ни давате кураж, че усилията ни имат смисъл”, обърна се към присъстващите г-жа Шехтанова.
На срещата бе показана и красивата и отлично поддържана летописна книга на клуба, вече поизпълнена със снимки и описани преживявания.
Специална голяма торта пък положи началото на почерпката.
Гости на тържеството бяха представители на клуба на пенсионера в Първи квартал /”Кутна Хора”/ начело с председателя му Васил Тонев, които връчиха на клуба саксия с цветя и поздравителен адрес. Те споделиха и мнението си, че домакините са за пример и подражание. Доказателство за това бе и препълненият салон на клуба, едва побрал част от неговите близо 200 члена.

Делян Василев

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*