Запалиха светлините на коледната елха след ледено шоу и заря /ВИДЕО/

Традиция стана и в нашия град церемониално да се палят светлините на коледната елха в първите дни на декември. От миналата година това се съчетава и с откриването на сезона на ледената пързалка със специално шоу.
Много граждани се събраха на централния площад „Захарий Зограф” в петък вечер, на 5 декември. С голям интерес бе проследено шоуто на софийския спортен клуб „Ледени искри” с ръководител Емануела Илинова. Изявите на чаровните кънкьорки завладяха публиката и заслужиха възторжените й аплодисменти. Разбира се, с най-жив интерес бе посрещнато изпълнението на нашата млада съгражданка Радина Москова.
Много емоции внесе и шоуто на формация „Вакали” с изпълнението на ударни инструменти и танци със светлинни и огнени ефекти.
Кметът Владимир Георгиев приветства самоковци, пожела на всички здраве, весело посрещане на коледните и новогодишните празници и успехи през новата година.
Това бе и знакът за запалване на светлините – на елхата и на всички дървета и стълбове на и около площада. Фойерверките на зарята подсилиха още повече празничното настроение. Получи се истинска коледна феерия.

Евгения Попова

Чаровните кънкьорки от „Ледени искри”

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*