Израелски футболисти дойдоха на лагер в Боровец и Самоков

Младежкият състав на „Апоел” /Хадера/ тренира от понеделник, 8 август, на ст. „Искър” в града ни. Израелците са отседнали в хотел „Феста” в Боровец и ще останат на високопланинска подготовка у нас до 13 август, събота. Както довериха от щаба на третодивизионния тим, през този период футболистите ще тренират двуразово – от 10 ч. сутринта и привечер от 18 ч. Предвидени са и две контроли – срещу „Марек” /Дупница/ в сряда, 10 август, и още една в петък, като опонентът все още не е изяснен. Има вероятност обаче това да е вторият отбор на ЦСКА-София, който се подвизава във Втора професионална лига.
„Избрахме Самоков и България за наша предсезонна дестинация поради сравнително лекия полет от Израел – около два часа, защото времето тук е по-подходящо /б. р. в момента темепературите в северния израелски град Хадера достигат до 35-36 градуса/, а и теренът е в отлично състояние”, коментираха за „Приятел” хора от управата на „Апоел”.
На гостите им тръгна, както се казва, по вода – още на първата им тренировка на българска земя в понеделник вечерта се изля проливен дъжд, придружен със светкавици и гръмотевици.
Надпреварата в трета дивизия на Израел стартира през септември.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*