И министър Кралев участва в атрактивно състезание в Боровец

Атрактивното нощно състезание „Боро Фън Рейс” събра на 14 февруари, в неделя вечер, на писта „Иглика” в Боровец, над 100 участници от всякаква възраст и пол.
Наред с десетките млади скиори и сноубордисти от клубовете „Чамкория”, „Боровец” и „Бороборд”, родни и приятели на спортистите, участие взеха и министърът на младежта и спорта Красен Кралев, ски легендата Петър Попангелов, кметът на Самоковска община Владимир Георгиев, председателят на клуб „Чамкория“ Мирослав Севлиевски. Домакините от фирма „Бороспорт“ също не устояха на предизвикателството и се пуснаха по трасето. Многобройните зрители пък се забавляваха и бурно подкрепяха особено най-малките участници.
Всички присъстващи получиха топли напитки от спонсора на състезанието – хотелски комплекс „Рила“.
Дипломите за участие в надпреварата пък бяха връчени лично от министър Кралев, П. Попангелов, кмета Георгиев и М. Севлиевски.
„И в бъдеще ще подкрепяме подобни инициативи като осигуряваме база и възможности на повече деца да се докоснат до магията на ски спорта. С тази цел през последните десет години спонсорираме всички местни детски отбори, даваме възможности на децата от детските градини и училищата да карат безплатно, участваме активно в програми като „Научи се да караш ски”, сподели Георги Кочов, изпълнителен директор на “Бороспорт”.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*