Краси Анев смени педалите с гребане

Биатлонистът Красимир Анев, който преди по-малко от три седмици прекоси страната с личния си велосипед, изминавайки 530 км на педали, продължава с интензивните натоварвания. През последните дни националът се подготвяше на гребната база в Панчарево, където прекара внушително количество часове с гребло в ръка. При това Анев всеки път е взимал разстоянието от Самоков до езерото на педали, като по този начин е изминавал около 100 км в двете посоки.
Участникът ни на Олимпиадата в Сочи постоянно е под зоркия поглед на личния си треньор Георги Фъртунов, който много държи на дисциплината и усърдието в тренировъчния процес.
“Спортната ми форма в момента е доста по-добра от тази отпреди години. Поне така чувствам тялото си. Засега всичко върви наред, очаквам с нетърпение да си сверя часовника с противниците на лятното световно в Тюмен”, сподели 27-годишният ас.
Шампионатът на планетата в Русия ще се състои между 21 и 24 август, като участие в него ще вземат състезатели от 22 страни.
От 18 юли до 10 август Краси Анев ще се подготвя във високопланинската база “Белмекен”, на 2000 метра надморска височина. Там той ще кара ролки и ще усъвършенства стрелбата си.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*