Липсва ни нападател, довери старшията Петър Аджов

Петър Аджов. Снимка: www.sportal.bg

От липса на нападатели се оплака наставникът Петър Аджов след контролата с “Велбъжд”. “Не разполагаме с нито един нападател поради една или друга причина, затова съм принуден да пускам в предни позиции халф. Нямам друг избор, в безизходица сме”, притеснен бе специалистът.
В първата проверка с “Марек” на върха на атаката Аджов пусна полузащитника Йоаким Ръсовски /разписал се за крайното 1:1/, а в спаринга с кюстендилци схемата се повтори, но в предни позиции бе пуснат и Иван Гемеджиев, който е типично крило.
През пролетта тимът ни разполагаше с типичен таран – Петко Петков. Вариант за офанзивната мощ бе и Георги Митров, но в момента и двамата са далеч от отбора.
За предстоящия сблъсък с “Беласица” Аджов отново ще трябва да умува вариант с Ръсовски най-отпред, а решение е и използването на капитана Васко Киров в центъра на атаката.
Централният бранител Христо Митев пък ще пропусне и мача с “Бела”. Причината е, че младокът продължава да се лекува с нагревки заради скорошна травма. В негово отсъствие централната двойка ще бъде оформена от тандема Виктор Колев – Виктор Младенов. Двамата бяха безупречни срещу “Марек”.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*