„Локо” /Пд/ ще се готви в Говедарци

Футболният шампион на България за сезон 2003/2004 „Локомотив” /Пловдив/ ще проведе лятната си подготовка в Говедарци. Това заяви в интервю за спортния сайт Спортал.бг собственикът на пловдивчани Христо Крушарски, който е родом от най-голямото село в общината ни.
“Условията на базата ни в Говедарци, както и тези в Боровец, са отлични. Ще храним футболистите с екологично чиста храна, за да могат да издържат на високо темпо по време на официалните мачове”, коментира в типичния си стил шефът на “черно-белите”. Той добави, че лагерът в Говедарци ще се състои независимо от това кой ще бъде назначен за нов наставник на тима след оставката на Едуард Ераносян. Излиза, че самоковското село ще замени на практика досегашните дестинации на един от водещите клубове, чиито състезатели през последните години се готвеха за началото на сезона в елитни турски курорти.
Базата в Говедарци претърпява през последната година основен ремонт, а местният отбор „Рилец” играе домакинските си срещи в Областната футболна група София – Изток, четвъртото ниво на футбола у нас, на самоковския стадион „Искър”. В момента говедарчани заемат третото място в дивизията със спечелените 14 точки от осем кръга.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*