Млади принцеси гостуваха на Младежкия дом

Чар, красота и позитивизъм завладяха Младежкия дом на 28 септември. Виктория Кленова и Елена Несторова – две от самоковките, коронясани за „Принцеса Гран при” в Четвъртия национален конкурс „Принц и принцеса на България” през лятото в Албена, гостуваха на клуб „Събеседник по желание”. Тук бе и братът на Вики – Кристиян, също коронясан на конкурса. Край отрупаната с корони, купи, ленти и грамоти маса грациите отговориха на въпросите на вече придобилата опит и самочувствие водеща Евгения Константинова от ПГ „Константин Фотинов”.
Двете приятелки, които учат в ПТГ „Никола Вапцаров”, разкриха подробности за участието си в конкурса и допълниха, че към момента това им е просто хоби, а в бъдеще Вики ще се ориентира най-вероятно към модата, а Елена – към пеенето и музиката. „Най-важното за една миска е да не се притеснява, а да излезе спокойно и да се представи достойно на сцената” – около това мнение се обединиха момичетата и пожелаха на последователите си да не спират да мечтаят.
В залата бе и Евтимия Несторова, удостоена с наградата „Кралица” на арт компания „Нови звезди” на вечерта на родителите на конкурса на Албена.
Присъстващите съученици на очарователните гостенки на клуба бяха поздравени от директорката на Младежкия дом Латинка Щъркелова. Тя подари на техните учителки Галя Старчева и Емилия Айтова книги на Христо Ярловски. Вики, Ели и Кристиян пък Щъркелова възнагради с цветя и подаръци.
Изявиха се групата за модерни танци „Съншайн” към дома и зумба инструкторката Яна Василева. Най-младите членове на клуб „Събеседник по желание” – братята Пламен и Даниел Димитрови, рецитираха с жар стихотворения за Самоков, а заедно изпълниха песента на родолюбивата група „Епизод” „Тука се родих”. Христо Дудин се погрижи за музикалното оформление.

Делян Василев

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*