“Монтана 2003” записа резонна победа над “Рилски спортист” в женското първенство

Лидерът в женското баскетболно първенство и сигурен участник и домакин на Финалната четворка на Адриатическата лига “Монтана” записа очаквана домакинска победа над “Рилски спортист” с 98:65 навръх 8 март. Домакините използваха мача, за да дадат поле за изява на състезателки, които по-рядко получават игрови минути и те не ги разочароваха. Монтанки изковаха двуцифрена преднина още в първата част и до края така и не оставиха съмнения кой е по-класният състав.
Бившите състезателки на “Рилски” Христина Иванова и Цветомира Шаренкапова се появиха за кратко в игра и отбелязаха съответно 5 и 8 точки за победата на своя тим.
За гостите на висота се представиха Радина Живачка и Клаудия Пенкова, завършили мача съответно с 18 и 16 пункта. Християна Николова пък записа 8 точки и 7 борби на сметката си.
“Рилски спортист”: Живачка 18, Пенкова 16, Радойкова 6, Колева 4, Н. Николова 3 /Хр. Николова 8, Ив. Николова 7, Славчева 3, Милева/.
В следващия кръг самоковки гостуват на другия изявен фаворит за титлата “Берое” в Стара Загора на 24 март, събота, от 17 ч.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*