Народната представителка Ирена Коцева благодари на симпатизантите си

Съгражданката ни Ирена Коцева даде първи брифинг в Самоков като депутат в 42-ото Народно събрание. Срещата се състоя на 11 юни вечерта в Ритуалната зала.
Г-жа Коцева изрази признателност на хилядите гласоподаватели от общината, подкрепили ГЕРБ и нейната кандидатура. Отбелязано бе, че за първи път след промените през 1989 г. парламентарна партия печели избори след като е била на власт предходните 4 години. Като личен успех Коцева приема спечелените 2000 нови гласа в сравнение с парламентарния вот през 2009 г. „Тази победа е ваша”, поздрави присъстващите депутатката. Тя благодари и на хората в комисиите, някои от които са имали над 30-часов работен ден, пътувайки и до София.
„Ние като партия имаме смелостта и честността да гледаме хората в очите и не ни е срам, когато се срещнем на улицата. Надявам се и съм сигурна, че това ще продължи. Посоката, която сме поели, е вярната”, добави Коцева.
Народната представителка припомни предизборната среща-концерт в „Арена Самоков” с участието на Бойко Борисов и Цветан Цветанов, срещите с местни жители и бизнесмени, на които са били дадени разумни предложения. Ир. Коцева обобщи, че в партията има доказани специалисти и добри млади кадри, което е надежда за ново поколение политици.
В същото време депутатката прецени, че хората са повярвали в ГЕРБ, но не достатъчно. „Като млада партия не ни стигнаха времето и силите да разбием монополите”, констатира Коцева. Тя се надява на бъдещи полезни срещи с хората не само в офиса на ГЕРБ, но и импровизирано из града.
Срещата-коктейл уважиха общински съветници от партията, представители на младежкото й сдружение, симпатизанти, граждани.

Галина Генчева

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*