Неделно матине на ледената пързалка – деца от читалище „Младост” пяха и танцуваха с кънки

Много приятна изненада беше вокалното шоу на ледената пързалка на площада, което сътвориха на 20 януари младите певци от читалище „Младост”. За първи път те се появиха с кънки и предизвикаха възхищението и овациите на присъстващите, много от тях, спонтанно привлечени от музиката в центъра.
В нетрадиционния концерт участваха Натали Николова /дебютирала наскоро с ролери на сцената/ с “Чунга чанга”,”Маленкая страна”, “Улыбка”, Мария Рангочева с “Песенка крокодила Гена”, Яна с “Празник” и “Богатство”, малката Ивана, Кристиян с “Мне мама тихо говорила”, Рая, Мария…
Всички заедно изпяха “Алилуя”, а за финал малката Радина Граховска рецитира стихче за бебето и също се качи на кънки под вещото ръководство на Иван Шуманов, който със своите възпитаници от Школата за изобразително изкуство „Наум Хаджимладенов” изпълняваше своеобразни пируети на пързалката за фон на музикалния празник.
Идеята е първото по рода си предиобедно ледено матине да има продължение през всички сезони, като участващите в концертите певци се явяват с ролери, а се включват и музиканти-инструменталисти.

Лилия Шуманова
председател на читалище “Младост – 2003 г.”

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*