Новото попълнение на “Рилски” аут от турнето на националите в Австрия

Смятаният за сигурно ново попълнение на БК “Рилски спортист” Симеон Илиев от “Черно море” отпадна от състава на националния отбор за приятелския турнир в Австрия /25-27 юли/. Националите потеглиха от летище София снощи в отлично настроение. Селекционерът Георги Младенов се спря на 14 души за турнето в алпийската страна, сред тях е и Станислав Ваклинов от “Рилски”.
По повод оставането на Илиев в България Младенов сподели: “Симо се справи добре, това му беше за първи път в мъжкия национален отбор. На неговия пост имам по-опитни състезатели, на които ще разчитаме и това е причината, поради която няма да пътува с нас. Пред него обаче има голямо бъдеще и ще го следя непрекъснато. Поговорихме си и му казах, че това няма да му е последният лагер, така че му остава само да работи и да продължава да се труди все така усърдно в тренировъчния процес”.
“Трикольорите” започват участието си в турнира днес /петък, 25 юли/ с мач срещу домакина Австрия. Двубоят е от 20,45 ч. българско време в градчето Оберварт. В следващите дни нашите ще играят последователно с Унгария /в събота/ и с Португалия /в неделя/.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*