Откъде можете да си купите „Приятел”

След фалита на „Лафка” в края на февруари съответните павилиони продължават да са затворени. Правителственото решение „Български пощи” да поемат разпространението на печата от 1 март все още, две седмици по-късно, така и не се осъществява. Това затруднява неимоверно и разпространението на вестници в нашия град, включително на „Приятел”.
Засега нашия вестник можете да намерите в павилиона при автогарата /под „Кухнята на мама”/ и в някои малки търговски обекти в центъра и на Легето, както и в самата редакция – на втория етаж в старата сграда на Общинския съвет. „Приятел” вече се предлага и в месарница „Миланови” на ул. „Македония” – срещу началото на пазара. В петък има и ръчна продажба в централната част на града и по бул. „Искър” и ул. „Македония”.
Има голяма нужда от пунктове за продажба на вестника ни в някои райони и най-вече в кв. „Самоково”, кв. „Възраждане” и др.
Правим необходимото според възможностите си. Разчитаме на разбиране и съдействие от страна на читатели и разпространители.
Оставаме все пак с надеждата, че скоро проблемите пред разпространението на печата ще бъдат преодолени. Цял абсурд е осем оборудвани павилиона в различни квартали на града да стоят затворени, а хората да няма откъде да си купят един вестник!

„Приятел”

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*