Отложиха мача със Своге в неделя, на 25-и приемаме “Пирин” /ГД/

Ст. “Искър” остава все така обвит в зимни окови.

Двубоят между “Рилски спортист” и “Спортист” /Своге/ няма да се състои както бе по програма утре от 15.00 ч. Причината е в невъзможността на домакините да отстранят тоновете снежна маса от терена на ст. “Искър”.
“През последните дни направихме всичко възможно да премахнем снега с помощта на специални ролби, но за съжаление времето няма да ни стигне. Вече уведомихме Футболния съюз и колегите от “Спортист”, че при това положение мач няма как да се проведе”, угрижен бе председателят на УС на клуба Николай Вуков.
Той допълни, че другият отложен двубой на тима – с “Пирин” /ГД/, със сигурност ще се играе на определената от БФС дата 25 март.
“Прогнозата на синоптиците за близките дни е, че времето ще се оправи и температурите ще се повишат. Това ще ни помогне да се справим по-бързо със задълженията около провеждането на срещата с неврокопчани”, допълни Вуков.
В оставащите дни до сблъсъка с гоцеделчевци възпитаниците на Петър Аджов ще продължат да се готвят в топлата и уютна “Арена Самоков”, където ще отработват различни тактически варианти.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*