Празнични поздравления

Честито Рождество Христово!
Нека Новата 2014 година влезе в домовете ви с надежда, радост и любов! И да ви дари с голямо щастие и много здраве!
На целия колектив на „Пластимо” АД на всички партньори и приятели от душа и сърце пожелавам светла и хубава година!
Инж. Силвия Несторова, изпълнителен директор на „Пластимо” АД

ххх

Честити празници на служителите на Общинско лесничейство и на техните семейства! Ръководството от сърце желае на всички приятно посрещане на Коледа и Нова година, здраве, радост и сполука в труда и живота!
Управител: инж. Евгени Димитров

ххх

Фирма „Монтажи-64” желае на служителите си и на многобройните си клиенти да посрещнат най-хубавите празници с вяра и усмивка и да имат здраве, щастие и много късмет през цялата 2014 година!

ххх

„ГБС Турс” ЕАД поздравява служителите от хотелски комплекс „Флора” и „Боровец Гардънс” и туристите и им желае празнично настроение, здраве, радост и сполука в начинанията!
Весела Коледа! Щастлива Нова година!

ххх

Весела Коледа, честита Нова година!
Нека всеки ден през 2014 г. е чудо, нека ви върви по вода – това са пожеланията за служителите, за сегашните и бъдещите клиенти на
фирма „Ив-По-93”.

ххх

Светла Коледа, щастлива Нова година на работниците, служителите и клиентите на Държавно горско стопанство – Самоков.
Ръководството желае здраве, много радост и семейно щастие! Нека любовта към гората и през 2014 година да е причина да обичаме, пазим и подновяваме зеленото богатство на Самоков и България!

ххх

Общинският съвет на БСП поздравява своите членове, техните семейства и всички самоковци с настъпването на коледните и новогдишните празници! Нека 2014 година да е мирна, спорна и благодатна за всички ни!

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*