Про-тата от „Стинки Фемили“ показаха виртуозни трикове от фристайла в Боровец

Семейството на екстремните сноубордисти на българската компания „Стинки Сокс“ показа виртуозни трикове в Боровец. Сноу парк „Бороспорт“ събра 30 про-та от САЩ, Канада, Норвегия, Финландия и Австралия, а няколкостотин зрители аплодираха майсторските изпълнения. Гостите показаха невиждани грапове и гапове, рейл номера и завъртания. Сред най-известните имена, които демонстрираха хъс и смелост пред хотел „Рила“ бяха Маркъс Ранд, Марк Гоодал, Иън Дейли, Ерик Леон, Джейк Шаебъл, Джефи Габрик.
Шоуто на „Стинки Фемили“ започна в 11 часа на Сноу парк „Бороспорт“ с изпълнения на българските фенове на сноуборда. По трасето се пуснаха карачи от София, Чепеларе, Самоков, Пловдив и Варна, а про-тата от „Стинки“ връчиха награди на най-добрите от тях. След кратка почивка, в 14 часа, стартира демонстрацията на „Стинки Фемили“. Сноубордистите показаха как се кара на висока скорост, през различни препятствия и с много настроение. Веднага след демото зрители и карачи се преместиха в хотел „Рила“, където разговаряха за тайните на сноуборда, а звездите раздадоха автографи. Шоуто на „Стинки Фемили“ ще продължи и след полунощ в клуб After Elleven в хотел „Рила“ с участието на DJ Pussy CNTRL, Jana&Bumbo и изпълненията на Wosh MC и Feel.
– Занимавам се със „Стинки“ от шест години и мечтаех да дойдем в България – каза Христо Петков – Ристо, който е един от основателите на „Стинки Сокс“ и двигателят на „Стинки Фемили“. – Поканихме в България около 30 от най-добрите сноубордисти в света, които показаха най-дивото от свободното каране. Заедно с „Да Кайн“ раздавахме награди за най-интересните трикове. Очаквано, демонстрацията на професионалистите събра много публика и всички бяха наистина щастливи. Надяваме се догодина да се върнем отново.
„Стинки Фемили“ засне пътуването си из България и екшъна в Боровец. Филмът за приключенията на екипа в страната ни ще бъде готов през следващата година, като ще включва кадри от Витоша, София, Габрово, Шипка, Бузлуджа и Боровец. Премиерата ще е през септември, а дискът ще се разпространява във всички магазини, където се продават чорапите „Стинки“ – в 21 държави в Европа, Северна Америка и Австралия.
– Ристо ни покани да дойдем в България и така се озовахме в Боровец – каза един от най-екзотичните карачи на „Стинки“ Джефри Спонзо.- Тук ще заснемем по-голямата част от новия ни филм „Гремлинц Крю“ и ще покажем най-добрите трикове в сноуборда. Филмът ще е невероятна реклама за страната ви. Идваме тук за пръв път и сме впечатлени колко любезни са всички и колко красиви са планините ви. Със сигурност следващата година ще се върнем в България и се надяваме демонстрациите ни да станат традиция.
Организатори на „Стинки Сокс сноубординг демо“ са „Бороспорт“, хотел „Рила“ и „Стинки Сокс“.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*