Пълната отличничка Миролюба Ташова се занимава активно и с доброволчество

Водещата Евгения Константинова и Миролюба Ташова

Миролюба Ташева бе поредният „Събеседник по желание” в едноименния клуб с ръководител Латинка Щъркелова към Младежкия дом. На 18 януари в дома ученичката от 10 клас в СОУ „Отец Паисий” посрещна гости както от своето училище, така и от ПГ „Константин Фотинов”.
Г-жа Щъркелова изтъкна, че Миролюба е пълна отличничка и много пъти е награждавана. На въпроси на водещата Женя Константинова, също ученичка, Мира отговори, че най-важното качество на един човек е добротата и че най-добрите й приятели, с които тя споделя всичко, са всъщност нейните родители. Те, освен с нея, могат да се гордеят и със своя син и брат на Мира – Янко, който още от дете е известно име в мотокроса.
Доброволчеството е основното, с което Мира се занимава извън училище. Момичето организира базари и други благотворителни начинания и съдейства за провеждането им.
Класната ръководителка г-жа Янкова сподели, че Миролюба е пример за много ученици в цялото училище. Самата Мира пък заяви, че всички учители, които й преподават, допринасят за нейното развитие, любими са й и не може да ги степенува. И в бъдеще, по думите й, девойката ще продължи да се занимава с доброволчество. Стана ясно, че девизът й е „Само напред”.
„Обичайте, усмихвайте се, бъдете щастливи, защото само тогава ще бъдете истински красиви”, пожела Миролюба в посланието си, което по традиция всеки гост на клуба отправя.
Програмата разнообразиха с изпълненията си момичетата от състава по зумба танци с ръководител Яна Василева, както и десетокласникът Николай Иванов – един от най-добрите бийтбоксъри в града ни.

Яна Василева

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*