Ралица Кашинова спечели за втора поредна година републиканската титла по бодибилдинг и фитнес

Втора поредна титла при общо третото си участие на държавно първенство по бодибилдинг и фитнес спечели самоковката Ралица Кашинова. Русокосата фурия триумфира на 6 октомври в своята категория „Бикини фитнес” за жени до 164 см на републиканския шампионат в палата № 7 на Международния панаир в Пловдив. Впоследствие тя бе сред кандидатите за абсолютна шампионка, но в крайна сметка с короната се окичи представителката на руската школа Анастасия Тюлкина.
Рали остави отлични впечатления с обиграното си поведение на сцената и изваяните форми на тялото си. Тя получи за победата си красива купа, златен медал и ваучер за специализирана терапия-масаж за възстановяване на мускулите. Кашинова сподели емоциите си от шампионата с най-близките си хора, които за пореден път я подкрепяха от трибуните.
Самоковката и нейните съотборнички от старозагорския клуб „Кобра” пък намериха трогателен начин да се отблагодарят на своя треньор Тихомир Трифонов, който празнуваше и рожден ден. Красивите дами го изненадаха направо на сцената, където му поднесоха плакет, табло с избрани снимки и торта под формата на шампионски медал.
Първенството бе организирано от Българската федерация по бодибилдинг и фитнес с подкрепата на пловдивския клуб „Масъл арт” и списание „Мускули и фитнес”. Надпреварата бе открита от председателя на Федерацията Янко Бойкинов, легендата на родната гимнастика Йордан Йовчев и народният представител Славчо Атанасов.
С успеха си в Пловдив Ралица Кашинова потвърди на практика, че се намира във върхова форма, което е предпоставка за силно класиране и на следващия голям форум, в който ще участва. Това ще бъде турнирът от международната верига „Даймънд къп”, който ще се състои на 13 и 14 октомври в Скопие, Македония.
„Там се очаква да дойдат някои от най-изявените състезателки в категория „Бикини фитнес”. Нямам търпение да се срещна с тях и да сравня нивото си”, очаква с трепет следваща си поява на международната сцена Кашинова.

Делян Василев

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*