Ралица Кашинова с бронзов медал от турнира „Даймънд къп” в Скопие

Снимка: https://www.eastlabs.sk

Седмица след като спечели републиканското първенство по бодибилдинг и фитнес в Пловдив, Ралица Кашинова се завърна с отличие и от международно състезание „Даймънд къп”, състояло се на 13 октомври в македонската столица Скопие. Там Рали се класира трета, с което заслужи два медала – за влизане в топ 6 и още един, по-голям и красив, за мястото си в топ 3. Победителка в нейната категория „Бикини фитнес” за жени до 162 см стана украинката Анастасия Добросол.
„Турнирът бе на изключително високо ниво и в него участва дори лидерката в ранглистата от Русия, която стана абсолютна шампионка в цялата категория „Бикини фитнес”, сподели Кашинова. Тя бе и една от лидерките на родния състав в женското направление, където само още една българка стигна до медал със същия цвят.
Русата чаровница бе вдъхновена и от присъствието на любимите си хора в залата, които първоначално я финтирали, че няма да могат да я подкрепят. „Да чуеш на чужда сцена името си от публиката е наистина мотивиращо. Това е истинска подкрепа”, заяви Ралица. Тя отпразнува отличието със своя приятел Иван, сестра си Александрина, майка си Детелина и баща си Николай, който само две седмици по-рано стана световен вицешампион по борба също в Скопие.
След интензивния състезателен график в последно време Кашинова ще даде нужната почивка от специализираните упражнения и режим на тялото си. В същото време тя започна новото си начинание – групови тренировки за жени по фитнес аеробика, които се провеждат в зала „Самоков”.

Делян Василев

Снимки: https://www.eastlabs.sk

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*