Ралица Кашинова – шеста на Балканското по културизъм

Самоковката Ралица Кашинова постигна нов успех в иначе кратката си състезателна дейност. Нашето момиче стигна до финалите на 26-ото Балканско първенство по културизъм в Чачак, Сърбия, на 13 май и се класира на 6-о място в категория „Бикини фитнес”. Победителка стана представителка на домакините, а за високото ниво на надпреварата свидетелстват участвалите представители на 8 страни – Словения, Румъния, Албания, Македония, Гърция, Босна и Херцеговина, Сърбия и България.
„Доволна съм от представянето си, защото постигнах целта си да стигна до финала. За мен беше много важно да направя впечатление още с първата ми изява на международна сцена”, заяви за „Приятел” чаровната спортистка.
Тя е стъпила здраво на земята, гледа реално на нещата и благодарение и на участието й в шампионата си е направила равносметка. „Имам доста да работя и да изпипвам детайли както визуално, така и по сценичното си поведение, за да догоня шампионките. Знам в каква насока да работя. Наесен започва новият сезон, в който трябва да се представя по-добре от предходния”, изтъкна Кашинова.
„Наистина нещата ми се получават бързо, но в никакъв случай не и лесно. Удовлетворена съм, когато постигна това, към което съм се стремила. С много труд се отправям към новите ми цели и конкретно – заемането на по-предна позиция на републиканското първенство на 8 октомври в София”, завърши амбициозната Ралица, която спечели бронзов медал от държавния шампионат в Пловдив миналия месец.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*