„Рилец” /Говедарци/ наниза 5 безответни гола на „Пирдоп“

Отборът на „Рилец” разгроми с 5:0 гостуващия тим на „Пирдоп” на 6 октомври и така записа най-изразителната си победа от началото на сезона в Областната футболна група София-изток.
Възпитаниците на треньора Георги Кацарски не оставиха съмнения в превъзходството си, въпреки че в началото на срещата подходиха по-лежерно. Два гола отбеляза опитният халф Никола Бойчев, а по веднъж се разписаха Калоян Кирилов, Йордан Йовев и Стефан Карагеоргиев, за когото това бе първо попадение с екипа на говедарчани.
Сега всички мисли на щаб и футболисти са приковани към дербито с „Ракитин”, което е насрочено за неделя, 13 октомври, от 16 ч. на ст. „Мальовица”. Тимът от голямото ботевградско село Трудовец оглави класирането с 12 точки от 5 кръга след шумен успех над „Бенковски” /Костенец/ с 2:0. „Рилец” пък заема четвъртата позиция, изоставайки с три пункта, но и с мач по-малко.
Поводи за радост на местните жители дадоха и децата на тима, победили „Елин Пелин” с 3:2. Два гола отбеляза Любослав Шуманов, а третото попадение бе дело на Денис Георгиев. Това бе втори успех за младите състезатели след категоричното 4:1 над „Спортист” /Своге/. Децата на „Рилец” имат и две загуби – 0:3 при гостуването си на „Рилски спортист” и 2:5 като гости на „Ботев” в Ихтиман.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*