„Рилски атлет” с шампиони при малките

Вивиан Кръстева и Георги Ганджулов

Състезателите на клуб „Рилски атлет” се представиха достойно на състезание в София на 9 юни. Организатор и спонсор на своеобразния спортен празник в НСА „Васил Левски” бе олимпийската шампионка на троен скок Тереза Маринова.
Отборът на малките самоковчета, съставен от 14 състезатели, бе воден от треньорката Любослава Николова и от председателя на клуба и треньор Костадин Чифлиджанов.
При най-малките, родени 2005-2006 г., Георги Ганджулов се нареди първи на скок от място с 1.80 м. Георги продължи достойното си представяне и на 40 м препятствено бягане, заемайки второ място, и на хвърляне малка топка от място, където се класира 6-и с 19,40 м. Венеса Кроснева също при най-малките /2005-2006 г./ стана трета на 40 м препятствено бягане с 8.28 сек. и зае и трета позиция на скок от място с 1.60 м.
Георги Даганов /род. 2003-2004 г./ се класира 10-и на 60 м гладко бягане с 9,67 сек.
Останалите участници в състезанието от клуба ни бяха: Вивиан Кръстева, Изабел Крамарска, Михаела Христова, Ивайла Йосифова, Виктория Иванова, Ерика Къркачева, Иван Стоилов, Александър Шаренкапов, Даниел Ахчийски, Георги Стоилов, Атанас Димов.

Любослава Николова
Ученическа спортна школа към Община Самоков, треньор в клуб „Рилски атлет”

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*