„Рилски” без Захариев срещу „Септември”

Привлеклият вниманието на „Пирин” /Бл/ със силните си игри през сезона халф на „Рилски спортист” Ивайло Захариев-Пиф ще пропусне последния двубой на своите срещу „Септември” /Сф/. Бързакът получи в изминалия кръг срещу „Перун” 5-ия си жълт картон в първенството и бе наказан от Зоналния съвет към БФС за 1 мач.
Захариев бе наясно, че може да изгори за сблъсъка със столичани и затова подходи много внимателно към срещата в Кресна. Това обаче не го спаси; при една наглед безобидна ситуация полузащитникът бе санкциониран от главния рефер Красимир Атанасов.
„Съжалявам, че ще пропусна последния мач на отбора, но и това го има във футбола. Вярвам, че момчетата ще се справят и без мен и ще вземат трите точки срещу „Септември”, сподели Ивайло.
Добрата вест за нашите е, че в игра срещу столичани се завръща Янко Ангелов. Юношата на клуба пропусна сблъсъка в Кресненското дефиле поради същата причина – натрупване на жълти картони.
Мачът между „Рилски” и „Септември” е в неделя, на 25 ноември, от 14 ч. на ст. „Искър”. Двубоят е с голям заряд, защото ако самоковци победят, ще зимуват на спасителната 14-а позиция.
С този двубой ще завърши и есенният полусезон на първенството.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*