“Рилски” в група с черногорци, косовари и македонци в Балканската лига

Изтеглен бе жребият за седмото издание на Балканската лига, част от която е и “Рилски спортист”. Нашите момчета попаднаха в група “А” на надпреварата, като съперници ще им бъдат “Теодо” и “Сутиеска” /Черна гора/, “Пея” /Косово/ и “Куманово” /Македония/.
В първия си мач Йордан Бозов и компания са домакини на “Сутиеска” /на 14 октомври/, а първото им гостуване ще бъде срещу “Куманово” /на 26 ноември/.
В същото време самоковци уредиха първата си контрола преди старта на новия сезон в Националната баскетболна лига. На 15 септември /понеделник/ от 19 ч. възпитаниците на Росен Барчовски ще приемат в “Арена Самоков” елитния румънски “Питещ”. Входът за проверката ще е свободен, уточниха от ръководството на клуба.
По време на спаринга привържениците на отбора ще могат да проследят на живо изявите на новите попълнения Тодор Тодоров, Симеон Илиев, Антъни Гуджино, Иън Чайлс и Джулиан Норфлийт.
Съперникът “Питещ” не е случаен тим. През изминалия сезон съставът от едноименния румънски град игра полуфинал в местното първенство, а преди 3 години спечели купата на страната.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*