“Рилски” гони задължителен успех над “Балкан” /Варвара/ днес

Нашите /в оранжеви екипи/ нямат право на грешка срещу скромния тим от Пазарджишко

Наглед удобен съперник ще има днес /сряда, 21 октомври/ “Рилски спортист” в междинния 12-и кръг на Югозападната “В” група. Самоковци, които в последния кръг почиваха, посрещат “Балкан” /Варвара/ от 16 ч. на ст. “Искър”.
Гостите от Пазарджишко са един от тимовете, които изпитват сериозни затруднения напоследък. Те са спечелили само 2 точки в последните си 6 мача в първенството и нямат победа вече 45 дни. В последния кръг пък балканци паднаха шокиращо с 0:2 у дома от единствения отбор без успех в шампионата – новака “София 2010”.
Лошите резултати на “Балкан” обаче не бива да заблуждават нашите момчета, тъй като те не веднъж са си патили от подценяване. Отново, както и в предишните няколко мача, домакините имат проблеми със състава. Контузени са крайните бранители Тихомир Крумов и Венцислав Димитров, болки изпитва и титлярният страж Красимир Гьорев.
Левият бек Крумов е с разтегнати коленни връзки и изобщо не водеше тренировъчен процес през последните дни, докато колегата му в защита Венци Димитров лекува разтежение в бедрото. Вратарят Гьорев пък удари лошо коляното си в двубоя с “Германея” и не е на 100 % възстановен от травмата си.
Добрата новина за треньорския щаб е свързана с пълното възстановяване на опитните Васил Киров и Иван Гемеджиев.
След принудителната почивка, свързана с изваждането на “Локомотив” (Сф) от групата, “Рилски спортист” загуби няколко позиции в подреждането и вече е 10-и, но все още е далеч от опасната зона. Евентуален успех днес би изкачил отбора с поне две позиции в класирането.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*