“Рилски” изпусна “Септември” в първата си зимна контрола

Стадионът в Драгалевци. Снимка: https://foursquare.com

Миг невнимание в защита не позволи на “Рилски спортист” да стартира с победа серията си от контроли през зимната пауза. Самоковци завършиха 2:2 със “Септември” /Сф/ на игрището с изкуствена настилка в столичния кв. “Драгалевци”, въпреки че 2 минути преди края имаха аванс от един гол. Нелеп автогол на халфа Янко Ангелов обаче остави спора неразрешен.
Софиянци поведоха още в 4-ата минута, наказвайки грешка на младока Кристиян Додов. Гостите отговориха с масирани атаки, при една от които завърналият се в отбора Ивайло Захариев-Пиф разтресе напречната греда с мощен шут отдалеч. Все пак в 20-ата минута Боби Гюлеметов изравни резултата, оползотворявайки отлично подаване на Иван Гемеджиев.
В 27-ата минута “оранжевите” получиха право да изпълнят 11-метров наказателен удар, след като Виктор Младенов бе съборен в пеналта от играч в червено. Зад топката застана голмайсторът Костадин Аджов, който бе точен, давайки преднина на своите.
След почивката двамата треньори Петър Аджов и Николай Митов дадоха шанс за изява на всичките си футболисти, което се отрази на качеството на играта.
Във втората си контрола “Рилски” ще се изправи срещу дублиращия отбор на “Левски”. Мачът е в събота /30 януари/ от 11.00 ч. на базата на “сините” кв. “Герена”.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*