“Рилски” картотекира трима нови преди мача с “Мирково”

Иван Джамбазки

Лидерът в Източната “А” ОФГ “Рилски спортист” се подсили с три нови попълнения дни преди първия си мач от пролетния полусезон – гостуването на “Мирково” в неделя /16 март/ от 15 ч. Част от отбора вече са опитният халф Никола Бойчев и младоците Иван Джамбазки и Иван Марков.
Бойчев през есента не бе картотекиран в клуба, тъй като си даде няколкомесечна почивка. Джамбазки живееше в столицата и поради тази причина трудно можеше да взима участие в тренировъчния процес, а десният бек Марков за последно носеше екипа на друг тим от групата – “Рилец” /Говедарци/. Той дори игра срещу самоковци в срещата между двата отбора през миналата година.
Грижите на спортно-техническото ръководство на “Рилски” в момента са свързани с това да осигури транспорт за двубоя в Мирково, тъй като в противен случай ще се наложи играчите и треньорският щаб да пътуват за пореден път със собствените си автомобили.
Заради отложения мач с “Бенковски” /Костенец/ миналата седмица футболистите ни ще натрупат 111 дни без официален мач. За последно момчетата на Николай Вуков разгромиха със 7:2 “Керамик” /Елин Пелин/. Това се случи на 24 ноември 2013 г.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*