„Рилски“ отново капо след 0:2 в Бистрица

Трибуните на стадиона в Бистрица

„Рилски спортист“ остана без успех и след петия си мач след подновяването на първенството в Югозападната „В“ група. Самоковци паднаха с 0:2 при визитата си на „Витоша“ в неделя, 20 март.
Освен поражението в Бистрица нашите момчета загубиха за битката с „Беласица“ и левия бек Тихомир Крумов. Юношата на „Левски“ се приземи лошо на ръката си при едно единоборство с противников играч и ще трябва да премине допълнителни изследвания, за да се прецени степента на травмата му.
Домакините поведоха в края на първата част, а вторият гол падна в 78-ата минута. „Рилски“ все пак можеше да стигне до попадение, но отлично центриране на завърналия се в игра халф Васил Киров в 76-ата минута не бе оползотворено първо от Петко Петков, а след това и от съотборника му Мариян Ловков.
„В общи линии съм доволен от показаното от момчетата. Въпреки че паднахме, видях старание от отбора, което не може да не ме радва. Отчитам и факта, че „Бистрица“ е на съвсем друго ниво, играе доста по-бърз и комбинативен футбол и определено е доста по-добър и обигран състав от нашия“, призна класата на „бистришките тигри“ след мача наставникът на „Рилски спортист“ Петър Аджов. Специалистът изрази надежди, че серията от неубедителни игри на момчетата му ще приключи още срещу „Беласица“ в сряда, 23 март. За дербито с „комитите“ в игра ще се завърне изтърпелият санкция от 1 мач заради натрупани картони Янко Ангелов.

Можете да харесате

+ There are no comments

Add yours

*